Merdiven İmalat Fiyatları

Dubleks Merdiven İmalatı Fiyatları Ankara

Dubleks Merdiven İmalatı Fiyatları 

İki katlı evler kısaca dublex evler denildiğinde akla İlk olarak gelen dekor merdivenlerdir. Merdivenlerin yapısı ve kullanışlılığı bir evin fiyatını belirlemektedir. Evin içerisinde yer edinen merdivenler için akla bazı sorular gelmektedir. Kullanışı rahat olur mu, temizliği iyi mi yapılır, evde minik çocuğum var problem yaşar mıyım? Akla gelen bu soruların hepsine bu yazımızda cevap vermeye çalışacağız. Dublex evler kullanış açısından en rahat evlerden biridir. Odalar ve konuk ağırladığınız bölgeler birbirinden farklı alanlarda olduğundan dolayı rahat etmeniz kaçınılmazdır. Temizlik açısından firmamızda ahşap merdivenler kullanılmaktadır ve ahşabın o narin ve büyülü dokusunu bilmeyen yoktur. En kullanışlı malzemelerden ve temizliği rahat olan malzemelerden biri olan ahşabı evlerinizle buluşturmak için bence çok düşünmenize gerek kalmamıştır.

Çocuklu ailelerin en korkmuş olduğu sorunlardan biri de bebeğinin merdivenleri kullanımıdır. Bebekler için özel emniyetler geliştiren firmamız isteğiniz dahilinde sökülüp takılabilen kapılar da projeye dahil edilebilmektedir. Kullanışın ve projenin tasarı aşamasının hepsi siz müşterilerimiz ile birlikte yapılmakta olup müşterilerimizin en küçük tereddütte kaldığı noktaları içlerine sinecek şekilde değiştirmekteyiz.

Evlerin yapısı birbirine bakılırsa değişiklık gösterdiğinden dolayı her ev için oluşturulan proje farklıdır. Müşterinin tercih ettiği tarzda kullanılan malzemelerde olacağından dolayı fiyat değişim göstermektedir. Iyi bir hizmet ve uygun fiyatlar için bizleri arayarak bilgi alabilirsiniz.

» Rıhtlar ( basamak araları ) bu modelde tam kapalı yapılamaz.
» Bastonlar ahşap taşıyıcılı dikmellerle göre fiyatlandırılmıştır.
» Küpeşte Korkuluk taşıyıcısı Paslanmaz , Cam ve Ferforje ile de yapılabilir artı fiyat farkları vardır.
» Merdivenler Lake boya olarak istenen renklerde boyanabilir artı fiyat farkları vardır.» Fiyatlarımız haber verilmeksizin değiştirilebilir
» Ödeme %50 siparişte peşin, %50 iş tesliminde peşin.
» Fiyatlarımız artı KDV’dir.

 

Dönüş Modeli Ağaç Sınıf 13 Basamak.
14 Rıht. Fiyatı
İstanbul
Montaj
(+) 1 Bsmk. TL
L. Dönüşlü Kayın ₺5.600 ₺700 ₺350
U. Dönüşlü Kayın ₺5.600 ₺700 ₺350
L.Dönüşlü Maun(Sapelli) ₺8.500 ₺700 ₺550
U. Dönüşlü Maun(Sapelli) ₺8.500 ₺700 ₺550
L. Dönüşlü Meşe / İreko ₺9.500 ₺700 ₺600
U. Dönüşlü Meşe / İreko ₺9.500 ₺700 ₺600
Call Now ButtonFiyat Teklif Al